یک ماده شیمیایی موجود در آب شرب عامل بروز مشكلات بینایی
در یک آزمایش جدید معلوم شد وجود نـوعی حلال شیمیایی موسوم به"تترا كلرواتیلن"(PCE) موجود درآب شرب در بروز مشكلات بینایی در بلندمدت به ویژه ایجاد ناتوانی درتشخیص صحیح رنگها،مؤثر است.
به گزارش سرویس «سلامت» ایسنا،گروهی از متخصصان همه گیرشناسی و زیست آماری دانشكده بهداشت عمومی دانشگاه بوستون با همكاری متخصصان چشم پزشكی در همین دانشكده در بررسیهای جدید خود دریافتند كه هضم و جذب سطح زیادی از این ماده شیمیایی (PCE) تا سن پنج سالگی باعث بـروز ضعفف بینایی در تشخیص رنگ ها میشود.
به گزارش روزنامه دیلی میل،در این مطالعه تاكید شده است كه انجام آزمایشات بیشتر برای بررسی مشكلات بینایی مرتبط با حلال PCE مورد نیاز است.
این یافته حاصل ارزیابی عملكرد بینایی در یک گروه از داوطلبانی است كه بین سال های ۱۹۶۹ تا ۱۹۸۳ متولد شدند و همراه والدین خود در هشت شهر در منطقه ای از ماساچوست امریكا زندگی میكردند.
آزمایشات تایید كرد كه در تمام این شهرها ماده شیمیایی PCE در آب شرب مردم وجود دارد.در بررسی های قبلی نیز معلوم شده بود كه بین تماس با این حلال شیمیایی و بروز سرطان و نیز ایجاد مشكلات رشدی و تولیدمثلی ارتباط آشكاری وجود دارد.این حلال شیمیایی كه در برخی از لوله های حاوی آب شرب وجود دارد به عنوان یک "سم اعصاب" شناخته شده است.
مجله دورنماهای سلامت محیط زیست
:: موضوعات مرتبط:
متفرقه ,
,
:: بازدید از این مطلب : 829
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1